Prijzen

Diepstraten Autoglas werkt bij voorkeur met vaste montagetarieven en netto ruitprijzen. Dat wil zeggen een eerlijke marge bovenop onze inkoop, in plaats van uit te gaan van een bruto adviesprijzen die door de  auto-importeurs worden vastgesteld. In sommige gevallen echter dienen deze zgn. bruto prijzen toch aangehouden te worden, bijv. wanneer u voor vergoeding door uw verzekeraar in aanmerking komt. 

Hedendaagse automodellen en bijbehorende glasdelen zijn zo divers, zelfs binnen een bepaalde model-range, dat het voor de consument vaak ondoenlijk is om aan te geven welke ruit er besteld moet worden. Dit komt omdat er verschillen bestaan in bijvoorbeeld sensoren, camera’s, aansluitingen en andere opties, welke er voor zorgen dat het maken van een juiste offerte maatwerk is.

Er kan in sommige gevallen wel bespaard worden door bijvoorbeeld het monteren van universele ruitrubbers, of het laten vallen van een optie zoals verwarming. Het is aan u de keuze om aan te geven wat belangrijk voor u is. Budget vriendelijk of originele merkdelen, het kan allemaal.

Wilt u weten welke info we als reparateur nodig hebben om u een nette offerte te kunnen geven? Klik dan hier.